Velkommen til min hjemmeside
 

I det følgende finder du et résume af mit eventyrlige liv som luftkaptajn og flyveinstruktør. Efter en indledende periode i dansk luftfart arbejdede jeg i godt 20 år for den hollandske flyvemaskinefabrik FOKKER og fik derigennem lejlighed til at besøge det meste af verden, men desværre gik FOKKER konkurs i 1996.

Umiddelbart efter at fabrikken lukkede, blev jeg på DORNIER fabrikken nær München omskolet til Dornier 328 Jet, en ny type, som man havde solgt til Hainan Airlines i Kina og luftfartsselskaber i USA og Europa. I godt to år omskolede jeg kinesiske og amerikanske piloter på en simulator i Amsterdam. Specielt den kinesiske opgave var interessant bl.a. fordi alt instruktion foregik via tolk.

Efter Dornier perioden genoptog jeg simulator instruktion på Fokker fly, som både foregik i Sao Paulo Brasilien og et simulatorcenter i Amsterdam. Jeg sluttede min instruktør virksomhed i 2008 nøjagtig 50 år efter at den startede på Kirstinesminde flyveplads ved Aarhus..

"Stensgaard" mit fødehjem og pensionistbolig.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk