Velkommen til min hjemmeside
 

I 1993 købte det colombianske luftfartsselskab AVIANCA nogle Fokker 50 fly. Jeg fik fornøjelsen at levere den første. Turen startede den 4. maj og gik via Reykjavik, Goose Bay Canada, Boston til Miami Florida, hvor vi blev mødt af 8 stewardesser fra Avianca, der på den resterende del af turen til Colombia fik lejlighed til at orientere sig om flyets indretning. Ved ankomsten til Bogota blev vi mødt af mange hundrede AVIANCA medarbejdere, som ville se nærmere på det nye fly. Allerede dagen efter ankomsten gik vi i gang med skoleflyvning i Cali, som ligger en lille times flyvning sydvest for hovedstaden Bogota.

Det blev et par spændende måneder i Colombia blandt velmotiverede piloter og udfordrende operationsforhold. Henimod slutningen af opholdet tilbød Aviancas ledelse min norske kollega og mig selv en sightseeing tur til den sydlige del af Colombia. Vi fik en bil med chauffør stillet til rådighed nogle dage og turen startede i Pasto, hvorfra den gik sydover mod grænsen til Ecuador. Vi besøgte mange interessante steder bl.a. den specielle katedral Basilica Santuario de Lajas i Ipiales og vi var en tur i Ecuador for at besøge den berømte kirkegård  Cementerio de Tulcan.

Vi havde forud for turen fået mange velmenende advarsler fra forskellig hold vedrørende sikkerhedsforholdene i Colombia, men vi fandt forholdene meget fredelige og følte os på intet tidspunkt truet. 

 

Hotel Travelers i Bogota set fra luften

Mit Hotel under opholdet i Columbia

Et lille kapel i Hotel Travelers gård. Kapellet blev bl.a. brugt til vielser

Kaffeplantager i Colombias lavland

Gammelt og nyt mødes

En kraftig tordensky

Anflyvning til Pasto i sydvestlige Columbia

Pasto Airport forude

Vulkan syd for Pasto Airport i udbrud

Basilica Santuario de Lajas

Basilica Santuario de Lajas i sydlige Colombia

Cementerio de Tulcan i Equador

Cementerio de Tulcan i Equador

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk