Velkommen til min hjemmeside
 

I november/december 2009 rejste vi til et område af verden, som jeg ikke havde besøgt tidligere. Vi valgte en 21 dages tur, som var tilrettelagt af rejsebureauet "Viktors Farmor", den passede perfekt både med hensyn til tid og sted. Vi ønskede at besøge en flyver-kammerat, som har boet i Nicaragua siden 1997. Samtidig kunne vi fejre vort guldbryllup på hans unike hotel MAGNIFIC ROCK, der ligger på en ca 50 meter høj skrænt direkte ud til Stillehavet.

Vi forlod gruppe arrangementet de første 4 dage efter ankomsten til Managua og imens vi aflagde besøg  hos flyver-kammerat Anker Struve kørte de andre rejsedeltagere rundt i Nicaragua. Vi sluttede os til gruppen igen i byen Granada før afgang til Costa Rica.

Det var en interessant rejse gennem tre lande, som landskabs- og levestandardmæssigt er vidt forskellige. I Costa Rica sejlede vi med små speedbåde ud til øgruppen Bocas del Toro, hvor vi boede et par dage. Øerne blev opdaget af Columbus på han fjerde rejse i 1502. I Panama var det mest imponerende turen på Panamakanalen med sejllads gennem sluserne.

I sommeren 2010 fik vi den sørgelige besked at Anker Struve havde fået en hurtigt voksende kræftknude i hjernen. I juli måned havde jeg telefonisk kontakt med Anker og i september 2010 døde han i Nicaragua.

Anker Struves Hotel "MAGNIFIC ROCK" ved Stillehavskysten i Nicaragua

Udsigt fra hotelværelset

Anker Struve og Aase Studstrup

Anker Struves kæreste og ders 2 sønner

Vores "Hytte" i Costa Rica

Håndklæde figurer på sengen i Costa Rica

En hængebro i Costa Rica

Costa Rica

Lunch i Costa Rica

Danseopvisning på en skole i Costa Rica

Sejltur på Panama Kanalen

Sejltur på Panama Kanalen

Sejltur på Panama Kanalen

Panama sluserne

Panama sluserne

Panama sluserne

Panama sluserne

Besøg på en økologisk kaffe plantage i Panama

Økologisk kaffetørring i det fri

Indgangen til ex president Norijega´s residens i Panama City

På vej til EMBERA Indianernes landsby

EMBERA Indianernes landsby

EMBERA Indianernes landsby

Danseopvisning

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk